Transcendental Meditasjon teknikken er ikke ment å være en erstatning for profesjonell medisinsk diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra din fastlege eller annet kvalifisert helsepersonell om enhver medisinsk tilstand. 


www.transcendental-meditasjon-kurs.no er en er en kampanjeside for Transcendental Meditasjon lærer Brede Ohnstad (Networker Marketing, Org: 986 938 362), representant for Maharishi-stiftelsen Norge. Vi benytter selskapet "Aweber" til å sende ut eposter, her er en link til deres retningslinjer for personvern: www.aweber.com/privacy.htm. Her er en link deres retningslinjer for å bekjempe SPAM: www.aweber.com/antispam.htm. Aweber er en av de største selskapene i verden på administrering av epost, de er underlagt strenge regler "(CAN-SPAM ACT) fra den amerikanske kongressen. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, viser annonser for www.meditere.org gjennom søk på www.google.no og på nettsteder på internett. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, bruker informasjonskapsler til å vise annonser basert på brukerens tidligere besøk på denne nettsiden. Brukere kan velge bort Googles bruk av cookies ved å gå til Googles annonsering "opt-out" ved å trykke på denne lenken: http://www.google.com/privacy/ads Du aksepterer bruk av cookies ved å bruke dette nettstedet. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer eller ønsker å oppdatere, slette eller endre noen personlige opplysninger som er oppgitt på dette nettstedet, eller har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, vennligst gi oss beskjed via epost på: bohnstad(att)tm.org, eller gjennom vanlig post til: Majorstuen Transcendental Meditasjon senter / Bogstadveien 27B, 0355 Oslo

Transcendental Meditasjon ble bragt til verden av Maharishi Mahesh Yogi for over 50 år siden


sykepleiere?

Sykepleieryrket har et problem: Statistikk viser at over 40 prosent av sykepleiere opplever utbrenthet, preget av utmattelse, fysisk og psykisk stress. Kronisk stress har en skadelig effekt på hele fysiologien, inkludert hjernen. Derfor er Transcendental Meditasjon anbefalt for alle sykepleiere 
av American Holistic Nurses Association.   
  
  

Utbrenthet er et stort problem for sykepleiere

Det er ikke bare på jobben at kronisk tretthet påvirker sykepleierne, det påvirker også privatlivet - tiden brukt sammen med familie, venner og ikke minst egentid! Sykepleiere ønsker alle mer energi, mer lykke og evnen til å mestre arbeidslivet og nyte privatlivet mer.

For å redusere tretthet og utbrenthet, må du ikke bare ha mental og fysisk hvile, du må også bygge motstandskraft.

Transcendental Meditasjon er en behagelig og enkel, vitenskapelig metode for sykepleiere å redusere tretthet, bygge motstandskraft, fornye arbeidsglede og igjen trives i yrket du elsker.


Dette vil du lære

På dette foredraget vil vi forklare deg hva transcendens er og hvilket utbytte du kan få av å transcendere. Dette er det orienterende foredraget om TM. Foredraget varer ca 2 timer. Dersom du ønsker å melde deg på kurs bør du sette av litt ekstra tid etter dette. Det er begrenset antall plasser.

Foredragsholder er Brede Ohnstad som er lærer i Transcendental Meditasjon, autorisert av Maharishi European Research University, Roermond, Holland. Fra tidligere er Brede utdannet som Master of Business Administration ved Liverpool University og er trent som Erickson coach (Modul1-4) ved Erickson Coaching Nordic.  

Uttalelser om Transcendental Meditasjon fra nøytrale tredjeparter

"Transcendental Meditasjon er en enkel, naturlig teknikk ... Denne formen for meditasjon gjør at kroppen din kommer inn i en en tilstand av dyp hvile og avslapning, og den får hjernen din til å oppnå en tilstand av indre ro, uten å måtte bruke konsentrasjon eller anstrengelse."
Transcendental Meditasjon fokuserer ikke på pusten eller noen form for chanting, som andre former for meditasjon. I stedet skaper teknikken en avslappet sinnstilstand som ligger bakenfor tanker på overflaten i sinnet ... En studie fra 2009 fant Transcendental Meditasjon bidro til å lindre stress i studenter, mens en annen studie fant det bidro til å redusere blodtrykket, angst, depresjon og sinne.
En studie publisert i det vitenskapelige tidsskriftet "Circulation" fant at det å praktisere Transcendental Meditasjon kan senke blodtrykket og risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Det kan også redusere risikoen for Alzheimers sykdom ved å styrke kommunikasjonen mellom ulike deler av hjernen din. "

Uttalelser om Transcendental Meditasjon fra et utvalg sykepleiere som praktiserer teknikken

"Ifølge en rapport publisert i "Journal of Alternative og Complementary Medicine", en meta-analyse av TM teknikken ble 16 studier og 1295 deltakere analysert. Konklusjonen var at TM fungerte bedre i å redusere alvorlig angst enn psykoterapi eller andre avspenningsteknikker ... Som en bonus, produserte også TM lavere blodtrykk, bedre søvn, bedre familieliv, mindre rusmisbruk og en bedre arbeidssituasjon. " 
Scripps Magnet Program - en organisasjon for sykepleiere på Scripps Institution of Oceanography, UC San Diego, støtter selvpleie for sykepleiere: En sykepleierhistorie: 

 "Jeg har vært en sykepleier på Scripps Institution of Oceanography, UC San Diego i 33 år, og jeg kan ikke tenke meg å jobbe noe annet sted nå. Men det var en tid da stresset på jobben føltes så overveldende at jeg forlot arbeidet i tårer mange dager. Da jeg hørte Dr Mimi Guarneri (hjertespesialist) på en konferanse i 2014, sa hun at "Transcendental Meditation® vil forandre livet ditt!", holdt jeg på å falle av stolen min,  fordi jeg trengte så inderlig å forandre livet mitt! Kunne denne tingen kalt "TM®" virkelig hjelpe meg? Jeg ønsket å teste det, så jeg lærte denne beviselig effektive teknikken noen uker senere.

Dette har forandret livet mitt!
Fordi TM reduserte stresset mitt betydelig, er jeg i bedre stand til å tenke klart på jobb. Jeg er mer motstandsdyktig og min reaksjon på stress har virkelig forbedret seg. Jeg føler meg ikke lenger defensiv, og jeg er mye lykkeligere. Når jeg kommer over et problem på jobben, føler jeg ikke behov for å klage - jeg finner heller løsninger på problemet. Jeg tror TM er det perfekte verktøyet for meg, da det har forbedret jobbprestasjonen og jobbtilfredsheten. Bare spør min sjef Rose Colangelo om hvor mye engasjementet i jobben min har blitt bedre!

Jeg lærte transcendental meditasjon for å hjelpe å takle stress på jobben, og fordi Scripps Institution of Oceanography sykehus er så klar over viktigheten av selvpleie for sykepleiere, føler jeg at jeg blir støttet av arbeidsgiver i min TM-praksis, og jeg kan til og med gjøre meditasjonen i jobb pausene i et av de stille rommene. Jeg elsker jobben min nå, og jeg føler at jeg har mange flere år å bidra til Scripps Institution of Oceanography!

Jeg vet at det er mange veier for selvhjelp. Transcendental Meditasjon fungerer for meg.


Uttalelse fra en sykepleier som arbeider på akuttmottaket på Scripps Institution of Oceanography-UC San Diego"
Barb Ferrari
RN, Wellness and Prevention, Chicago south suburbs hospital, Personal Trainer 

 "Jeg lærte TM i fjor, og det har forbedret livet mitt. Min energi og kreativitet er høyere. Jeg føler også en stabil indre ro. Det er den mest givende selvpleierutinen jeg har lært!"
Jacqueline Lopez Gregory
PhD-C, MSN, RN, FPN

 "Som en traume sykepleier i over tjue år har jeg opplevd mange medisinske nødsituasjoner. Før jeg lærte TM, kunne effektene av disse stressfulle opplevelsene noen ganger vare i flere dager. Da jeg begynte på doktorgradsprogrammet mitt, kom det ekstra stress på toppen av alle mine andre oppgaver - det var nesten overveldende. Ingen av de stressmestringsmetodene jeg hadde praktisert gjennom hele min profesjonelle karriere var tilstrekkelig. Men siden jeg lærte TM, har jeg lagt merke til at jeg er fokusert og rolig i nødstilfeller, og jeg er i stand til å gjenoppta arbeid uten gjenværende stress. TM har forbedret min hukommelse og læringsevne, og fikk meg til å lykkes som mor, doktorgradsstipendiat, som traume sykepleier og forsker."
Cameron Diaz, Skuespiller 

 “Jeg lærte TM, Transcendental Meditasjon teknikken. Og det var akkurat det jeg trengte! Det som overrasket meg mest var at det var den enkleste ting jeg noensinne har gjort - ikke bare den enkleste meditasjonen, men det enkleste jeg noen gang har lært.!”
Oprah Winfrey, Medie mogul, tv vertinne, skuespiller 

 “Du kan ikke forestille deg hva som har skjedd i selskapet. Folk som pleide å ha migrene, har det ikke lengre. Folk sover bedre. Folk har bedre relasjoner. De ansatte samarbeider bedre. Det har vært fantastisk (uttalelse etter at alle de 400 ansatte i Oprahs selskap lærte Transcendental Meditasjon).”
Jennifer Aniston, Skuespiller

 “For litt over et år siden jeg begynte å praktisere TM og det har virkelig forandret alt. Når du starter dagen din med det og slutter med det (TM), så er det ganske kraftfullt. Tjue minutter, du bare merker forskjellen. Når jeg blir lat og ikke får det inn i dagen, kan jeg føle en forskjell. Det er det første jeg gjør når jeg våkner”

 
MELD DEG PÅ GRATIS ORIENTERENDE FOREDRAG OM TRANSCENDENTAL MEDITASJON FOR SYKEPLEIERE
Meld deg på et GRATIS orienterende foredrag om Transcendental Meditasjon for sykepleiere her:
 
Dato: Fredag 29 mars, 2019 
Tid: 1800 
Varighet: ca 2 timer  
Adresse: Bogstadveien 27B, 0355 Oslo
NB: Du trenger ikke være sykepleiere for å delta, virker for alle.
 

 

RESERVER DIN PLASS
Din epost er trygg hos oss

 


Hva mangler

TM instruktør Brede Ohnstad

Brede er autorisert TM instruktør med 5 års erfaring, MBA, Erickson coach og musikkprodusent, og har praktisert TM i 9 år.  

bohnstad@tm.org
Tel: 411 08 459

David Lynch, filmskaper og grunnlegger av "David Lynch Foundation for Consciousness Based Education and World Peace": 

 "Jeg har dykket inn i mitt indre gjennom Transcendental Meditasjon teknikken i over 30 år. Det har forandret livet mitt, min verden. Transcendental Meditasjon er en enkel teknikk for å dykke dypt inn i deg selv for å erfare et hav av ren bevissthet, ren kreativitet, ren kunnskap. Det er en unik erfaring men samtidig veldig kjent - det er ditt eget Selv."
Lege Charlotte Bech 

 "Jeg anbefaler Transcendental Meditasjon til sunne og friske mennesker som et effektivt verktøy for å få bedre helse, forbedret livskvalitet og for å forebygge sykdom. Jeg anbefaler ofte også TM til syke pasienter som et supplement til annen pågående behandling. Nettopp fordi TM gir indre ro og styrke slik at man bedre kan håndtere et sykdomsforløp."
Lege Erik Solli
 Spesialist i almennmedisin 


 "De fleste sykdommer er forårsaket eller kompliseres av stress. TM er en enkel metode for å redusere stress. Basert på den omfattende vitenskapelige dokumentasjonen av TM så kan jeg trygt anbefale TM en en enkel teknikk for å opprettholde og helse og forebygge sykdom. "
Christy Schmerer
Sykepleier


"Jeg har alltid hatt interesse for, eller hatt trodd på, og søkt å oppnå, en forsterket følelse av åndelighet, ro og nåde. Mange ville ganske enkelt se på dette som en følelse av avslappethet og velvære. I alle tilfelle, hvem ønsker ikke å oppnå en sann følelse av av å kjenne seg selv, en tilstand av hvile og opplysthet? Men hvem har tid til å finne ut hvordan man skal oppnå dette med i våre for øyeblikket overveldende liv? Hvem har tid til enda en ting å gjøre i en travel hverdag?

Heldigvis, en nåværende TM-er (en sykepleier kollega) viste meg på magien! Da hun la merke til hvor interessert jeg var i å lære transcendental meditasjon, og at jeg søkte etter det TM kunne tilby, hjalp hun meg med å ordne alt det praktiske slik at jeg kune ta kurset.

Det å lære og praktisere TM tilføyde ikke "en ting til å måtte gjøre i hverdagen," slik at jeg ble overveldet av oppgaver i livet mitt, det var omvendt, det har gitt meg den indre styrke til å ta ting som de kommer. TM har gitt meg mulighet til å fokusere, prioritere, og å skape tid for meg selv, jeg føler meg mindre stresset og overveldet, og har fått en følelse av ro, det har tillat meg å være mer tålmodig og på en eller annen måte gitt meg mer tid til å oppnå det jeg trenger og vil ha i livet. Disse prestasjonene innen personlig vekst har gitt meg mulighet til å være mer produktive i både mitt private og på jobb! Aldri ville jeg ha forestilt meg at noe så utrolig vakkert og komplekst, kunne være så enkelt å oppnå! Jeg er så takknemlig."
Mary-Ann Rich
Sykepleier, Col. U.S. Army (ret.), MS candidate, UC-San Francisco School of Nursing
 

"TM gir meg det løftet jeg trenger for å starte og fortsette med dagen min, det er som fordelen med kaffe uten bivirkninger. Når jeg har en stressende tidsplan, roer TM meg ned. Å balansere kravene til høyere utdanning, kliniske rotasjoner og familieansvar kan være ekstraordinært utfordrende - TM har gjort det mulig. Det er et verktøy som jeg stoler på for å styrke meg daglig og spesielt i vanskelige tider."

Uttalelser om Transcendental Meditasjon fra et utvalg personer som praktiserer teknikken (kjente personer som uttaler som om TM teknikken har ikke mottatt betaling for dette, gitt frivillig)

Det er ikke bare på jobben at kronisk tretthet påvirker sykepleierne, det påvirker også privatlivet - tiden brukt sammen med familie, venner og ikke minst egentid! Sykepleiere ønsker alle mer energi, mer lykke og evnen til å mestre arbeidslivet og nyte privatlivet mer.

For å redusere tretthet og utbrenthet, må du ikke bare ha mental og fysisk hvile, du må også bygge motstandskraft. Transcendental Meditasjon er en behagelig og enkel, vitenskapelig metode for sykepleiere å redusere tretthet, bygge motstandskraft, fornye arbeidsglede og igjen trives i yrket du elsker.


Fix the following errors:
Hide